Ben jij je bewust van je behoeften?

Persoonlijke coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding,  op basis van een gelijkwaardige  één op één relatie.  Binnen een coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Bij coaching word je ondersteund om in een bepaalde functie beter te functioneren. Of een taak die je moet uitvoeren beter te leren. Het doel van coaching is het vergroten van je persoonlijke effectiviteit.  Tijdens het coachingsproces leer je om in beweging te komen, van denken naar doen. Coaching helpt je ook om inzicht te krijgen in jezelf, je gedrag en de patronen daarin. Tijdens dit leerproces ondersteunt en begeleidt de coach je hierbij.

  • Hoe kan ik beter leren omgaan met stress en conflicten op mijn werk?
  • Hoe kan ik zo effectief mogelijk een vergadering voorzitten?
  • Hoe zorg ik voor  balans tussen werk en privé ?
  • Hoe leer ik nee te zeggen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet steeds tegen dezelfde problemen op mijn werk aanloop?


“Toen ik de site van Jaan heb bekeken viel mij meteen de Friese nuchterheid op. Dat dit geen stereotype opmerking is, is gebleken uit de aanpak van een probleemstelling die ik heb voorgelegd. Als ik Jaan mag beschrijven in een paar woorden dan is dat: eerlijkheid, oprechte interesse in de mens, doordachte aanpak, maar vooral tijd voor elkaar.”

— Ruud Visser

Als er iemand is die waar kan maken wat ze belooft, is het Femke. Alle vaardigheden die nodig zijn om iemand verder te helpen in zijn of haar loopbaan heeft zij in huis: een goed luisterend oor, een prima analytisch vermogen en veel wijsheid. Dit, gecombineerd met haar ruime praktijkervaring, maakt haar naar mijn mening zeer geschikt als coach.” 

— Marijke Claessens

%d bloggers liken dit: